+31 614777882

Daktent Sahara

Prijs 980,00 €

Autodaktent Sahara

Daktent Sahara.


Deze tent is eigenlijk de klassieker die we al meer dan 30 jaar geleden hebben gebouwd, zelfs nu nog worden er nog leuke nieuwe functies toegevoegd, zoals ventilatieramen of een extra regentent.

Het gepatenteerde vloersamenstel is gemaakt van dubbel gecoat aluminium profiel. Niet alleen dit wordt hier verkregen door een aanzienlijke stabiliteit, maar de lucht kamers isoleren van onder het dek liggend oppervlak. We kennen dit effect van onze glazen ramen. Het is een aanzienlijk gewichtsvoordeel voor hout, sandwich of andere structuren. Ook wordt de comfortabele ladder mee geleverd.

De ingang en de grote ventilatieopening zijn allemaal voorzien van muskietennetten die ook door hoogwaardige ritsen kunnen worden geopend. Ook heeft de tent geforceerde ventilatie in de gesloten toestand.


Het scheurbestendige tentdoek van de ondertent wordt naar één kant in de vloer getrokken en aan de andere kant verbonden met een ritssluiting bevestigd aan de daktent. Dus de wind heeft geen kans om onder het zeildoek te reiken.

De daktent wordt geleverd met de nog te installeren montagekit, waar u kunt beslissen of u het tentdak dwars of in de rijrichting wilt gebruiken. De gaten zijn voorgeboord.

Details:

Afmetingen: gemonteerd 240cm x 140cm x 131cm
gesloten 120cm x 140cm x 28cm

Gewicht: 47 kg met ladder in de tent 50 kg

Tent: 240G rip-stop weefsel

Regentint: 200D polyester met PVC-coating

Matras: 6 cm, hardschuim, bedekt groen

Ladder: 200 cm

Kleur: Safari Brown

luifel optioneel


Uiteraard met 2 jaar garantie.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Car roof tent Sahara
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Car roof tent Sahara - - - - - - - - - - - - - - - -