+31 614777882

Over ons

Ocean-Cross – innovatieve kampeerslaapoplossingen

Ocean-Cross kent een lange historie waarbij innovatie en techniek gecombineerd worden tot praktische en betaalbare producten.
Manfred en Klaus bouwen al meer dan 38 jaar daktenten. Ze bieden voor veel verschillende klanten een geweldige ervaring door te kunnen slapen op hun eigen autodak onder het label Ocean-Cross. Dit kan het dak zijn van een normale auto, maar ook een 4wd, camper of bus. In Duitsland zijn ze de nummer 1 leverancier voor daktenten.
Manfred en Klaus onderscheiden zich door beste kwaliteit te bieden voor de scherpste prijs. Daarbij staan een goede service bij aankoop of indien nodig after sales voorop. Nagenoeg alle tenten worden uit voorraad geleverd.
Naast daktenten levert Ocean-Cross ook roof racks, off-road trailers, auto/bustenten, smart camper ombouw, camping en off-road equipement, grill’s en BBQ’s.

Ocean-Cross in Nederland

Arjan Rijks is de Nederlandse importeur en verkoopt zonder tussenhandel de producten van Ocean-Cross.
Door zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring in advies, montage en onderhoud van voertuigen en schepen kan Arjan iedere klant adviseren, maatwerk bieden en desgewenst de montage uit handen nemen.

U bent van harte welkom in onze showroom in Arnhem.